Calatorului ii sade bine cu… geamantanul

Papornita, desaga, geamantan din carton, valiza din lemn iata cateva strabunici ale troler-ului modern. Toate, pe rand, si-au facut datoria insotind calatorul in drumurile sale.

Tot din calatorii ne aducem aminte, privind prin ferestrele terminalelor sau hublourile avioanelor, de privelistile idilice cu bagaje care zboara precum coletele in mainile firmelor de curierat. Dar tineti minte cand vi s-a blocat manerul bagajului exact la drop off? Cum v-ati descurcat cand ati ramas “schiopi” de o roata? De cate ori nu v-ati gandit “Oare am depasit limita de kilograme”?

Acestea sunt doar cateva instante la care au inceput sa se gandeasca minti binevoitoare iar noutatile nu au intarziat sa apara. Daca nu ne credeti cercetati aici, www.raden.com :

  1. Senzor de proximitate in rama trolerului cu conexiune la telefonul mobil
  2. Senzor de greutate in manerul “valizei” cu afisaj pe telefonul mobil
  3. Mufe USB si pentru telefon mobil in rama trolerului, cu conexiune la accumulator
  4. Fermoarele exterioare au garnitura spre interior
  5. Roti incastrate
  6. Manerul zvelt dar solid
  7. Cutie din policarbonat care preia aproape orice soc
  8. Trolerele sunt foarte, foarte usoare, goale
  9. Dimensiuni si capacitate gandita pentru ce iti trebuie intr- un city break in weekend (22”), pentru 3-4 zile (28”), etc
  10. Cheile fermoarelor intra direct in dispozitivul de inchidere cu cifru.

 

Privitul nu costa. Mai trebuie sa va informam ca materialul cutiei permite lipirea abtibildurilor gasite prin locurile prin care umblati!