Aboneaza-te la newsletter

Business Travel

Business Travel

Dam valoare calatoriilor si evenimentelor tale

Punem peste 18 ani de experienta in beneficiul succesului tau, oferind servicii complete si integrate pentru calatorii de afaceri, organizare evenimente si vacante personalizate pentru angajatii si partenerii tai.
Concepute de profesionisti pentru profesionisti, serviciile pe care agentia de turism Wens Travel le ofera celor peste 10.000 de clienti activi in toata Romania reprezinta garantia unui parteneriat real, la preturi competitive si de o calitate ireprosabila, asigurand astfel succesul calatoriei, evenimentului sau vacantei dorite.

businessTravel_01

Business Friendtrip

Calatoriile business nu inseamna griji, oboseala, inghesuiala si bugete depasite. Redefinim conceptul de business travel, oferindu-ti servicii complet personalizate businessului tau, pentru ca tu sa poti sa te concentrezi pe ceea ce este cu adevarat important succesul calatoriei tale de afaceri.
Timpul este cel mai important capital in business, iar pentru a ne asigura ca tu il poti exploata cat mai eficient, ne-am format serviciile astfel incat sa putem raspunde cu maxima flexibilitate si rapiditate nevoilor tale.

Regaseste placerea calatoriilor business

Cu Business Friendtrip WENS ai la dispozitie

 • sistem integrat de rezervari hoteliere si bilete de avion
 • tarife corporate pentru hoteluri din peste 130 de tari
 • tarife hoteliere negociate
 • managementului calatoriei, inclusiv optimizarea bugetului si a cashflow-ului
 • transfer aeroport-hotel, rent-a-car, asigurari de sanatate, rezervari bilete evenimente, etc
 • asistenta si consiliere non-stop
 • tarife negociate si alternative in timp real
 • un Travel Professional dedicat tie si nevoilor tale
businessTravel_02

Evenimente Corporate

Servicii complete pentru organizarea de lansari de produse, intalniri de management, congrese, conferinte si multe altele.
Stim ca reputatia business-ului tau este cartea ta de vizita. Pentru a te ajuta sa dezvolti o imagine solida si un nume puternic, organizam evenimente corporate cu un focus clar pe profilul brandului si pe nevoile afacerii tale. Folosind cele mai competitive instrumente disponibile, conceptualizam si implementam solutii eficiente, perfect adaptate planurilor tale.

Defineste succesul evenimentului tau

Impreuna cu Wens Corporate Events beneficiezi de

 • servicii complete pentru organizarea petrecerilor aniversare, lansari de produse, intalniri de management, congrese, conferinte si multe altele
 • un brief, concept creativ si plan, perfect adaptate obiectivelor companiei tale
 • crearea si dezvoltarea conceptului de eveniment
 • implementarea conceptului de eveniment realizata de o echipa Wens Travel dedicata pe toata durata derularii evenimentului
 • administrarea logistica, mentinerea legaturii cu furnizorii, supervizarea realizarii materialelor de suport
 • coordonarea si monitorizarea parametrilor evenimentului si evaluarea generala post eveniment

Doriti sa discutam despre urmatorul dumneavoastra eveniment? Perfect!

Contactati-ne direct prin e-mail / telefon sau completati un formular specific accesand butonul de mai jos:

businessTravel_03

Friendtrips

Pentru noi vacantele inseamna mai mult decat o destinatie. Ele reprezinta armonia dintre sufletul calatorului, experienta locului si bucuria ocaziei.
De peste 18 ani, croim impreuna cu si pentru partenerii nostri emotii si experiente memorabile prin intermediul unui parteneriat real ce asigura companiei si angajatilor tai tarife preferentiale pentru vacante, asistenta pe durata calatoriei, solutii si recomandari personalizate.

Celebreaza succesul business-ului tau cu vacante personalizate

Frendtrips by Wens inseamna

 • Inspire Your Trip – idei si inspiratii de vacanta grupate pe trei paliere de pret, potrivite bugetului tau
 • Celebration Weekend – mini-vacante tematice ce desavarsesc momentele importante din viata ta
 • FriendTrips of a Lifetime – circuite turistice aniversare, ce te invita sa traiesti povesti istorice, legende celebre sau expeditii memorabile
 • Calatorii personalizate 100% nevoilor si bugetului tau
businessTravel_03

Teambuildings

Concepem si implementam evenimente corporative inovatoare si programe de team building personalizate pentru cultura organizationala a clientilor si nevoile angajatilor. Ne place sa oferim acele experiente speciale despre care oamenii din companie sa-si aminteasca mereu cu drag pentru ca o astfel de atmosfera va ajuta intreaba organizatie sa creasca in colegialitate, productivitate si, in cele din urma, profitabilitate.

Oferim pe tot parcursul anului o multime de evenimente de team building variate, activitati in aer liber, jocuri si idei de recreere intr-un mediu placut, informal. Concursul si infruntarea provocarilor in aer curat va ajuta sa incurajati emotii pozitive si sa reduceti nivelul de stres. Scoateti-va echipa la lucru impreuna in natura!

Quest City

Quest City – Descoperirea orasului – Descoperind abilitatile personale si dezvoltand sinergia echipei

Descoperirea si cunoastere unui oras altfel decat o simpla calatorie sau traseul zilnic de mers la birou si tranzitarea acelui oras.

Detalii

Wild, wild

Wild, Wild – Infruntati „salbaticia” mai usor intr-o echipa, in aer liber, departe de stresul cotidian

Este un concept inovator de imbinare a dragostei de natura si munte cu descoperirea de competente noi si altfel de cunoastere a celor cu care lucrezi.

Detalii