Aboneaza-te la newsletter

CHINA

Friendtrips of a Lifetime FriendTrip cu parfum de Orient

Pret
de la 1535 Euro / Persoana (grup 10 pax + 01 FOC/SGL)

de la 1465 Euro / Persoana (grup 15 pax + 01 FOC/SGL)
Durata
12 zile

Rezerva vacanta

 1. Bucuresti

  Plecare din Bucuresti.


  China

 2. Sosire la Beijing

  La sosirea pe aeroportul din Beijing suntem intampinati si apoi insotiti la hotel de catre reprezentantul local, care ne ajuta cu formalitatile de cazare.Timp liber la dispozitie.Cazare in Beijing.


  China

 3. Beijing

  Astazi Beijing-ul ne arata magnificele sale monumente: Piata Tiananmen, Orasul Interzis, uimitorul complex de palate ce a gazduit imparatii chinezi din dinastiile Ming si Qing timp de 600 de ani. Descoperim farmecul epocii imparatilor si prin plimbarea cu pedicab-l pe strazile inguste ale vechiului Beijing (hutong). Incheiem turul prin trecutul imperial al Chinei cu vizitarea Palatului de Vara, cea mai mare gradina imperiala din China. Cazare in Beijing.


  China

 4. Beijing

  Astazi vizitam doua monumente inedite ale Chinei: Marele Zid Chinezesc si Stadionul Olimpic. Marele Zid este singura realizare omeneasca care se poate vedea din spatiu. Zidul a fost construit in scopuri militare, pentru a apara China in fata invaziilor mongole. Constructia sa a inceput in anul 220 I.H. din ordinul primului imparat al Chinei. Astazi, o plimbare pe acest drum ofera o experienta de neuitat calatorului ce descopera China. Stadionul Olimpic, supranumit ‘Cuibul de pasare’, construit pentru jocurile din 2008, are o arhitectura interesanta si a devenit simbolul Chinei moderne. Cazare in Beijing.


  China

 5. Beijing – Xi’an

  Dimineata vizitam Templul Cerului, locul de unde imparatii chinezi cereau zeilor binecuvantarea. Dupa – amiaza transfer la gara de unde luam trenul rapid spre Xi’an. Sosire la Xi’an si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare in Xi’an.


  China

 6. Xi’an

  In aceasta zi facem turul orasului si incepem cu o scurta calatorie cu autocarul timp de o ora, pentru a vedea unul dintre cele mai importante situri arheologice descoperite in secolul XX: Armata de Teracota. Au fost realizate peste 8000 de statui de lut reprezentand razboinici si cai in marime naturala, cu scopul de a il proteja pe imparat in viata de dupa moarte. Ca si marele Zid Chinezesc, Armata de teracota a fost realizata la ordinul imparutului Qin Shi Huang, primul imparat al Chinei. Ne intoarcem in oras si vizitam cartierul musulman. Aici vizitam Curtea Goa, o fosta resedinta a imparatilor din dinastia Ming, loc pentru care UNESCO a acordat Chinei premiul pentru conservarea patrimoniului cultural. Ne bucuram de un spectacol folcloric clasic de papusi si umbre. Tot in cartierul musulman vizitam Marea Moschee, cel mai mare lacas de cult musulman din China, construit insa in stilul arhitectural chinezesc clasic. Cazare in Xi’an.


  China

 7. Xi’an – Chongqing

  Dimineata vizitam Parcul Pagodei Gasca Salbatica si Muzeul Shaangxi. Dupa ce vizitam aceste monumente emblematice ale orasului Xi’an, mergem la aeroport pentru a lua avionul spre Chongqing. Ajunsi in Chongqing, suntem intampinati de reprezentantul local care ne insoteste la gradina zoologica, unde avem prilejulde a vedea o alta marca a Chinei: ursii panda. Seara, ne imbarcam pe vasul de croaziera ce ne poarta pe apele raului Yangtze. Cazare pe vas de croaziera 5*.


  China

 8. Croaziera pe raul Yangtze

  Excursie terestra la Fendgu, un oras fantoma (oras parasit). Cazare pe vas.


  China

 9. Croaziera pe raul Yangtze

  Vasul ne va plimba printre Cele Trei Chei. Cazare pe vas.


  China

 10. Yichang – Shanghai transfer cu avionul

  Excursie la barajul Cele Trei Chei si apoi mergem la Yichang, orasul port unde debarcam de pe vasul de croaziera. Dupa ce luam masa de pranz, ne transferam la aeroport si, in continuare, cu avionul la Shanghai. Cazare in Shanghai.


  China

 11. Shanghai

  Astazi vizitam Shanghai, un oras cu un ritm de viata alert, unde trecutul colonial se imbina cu prezentul modern. Vizitam Gradina Yu, una dintre cele mai frumoase gradini imperiale ale Chinei, alaturi de Palatul de Vara din Beijing.Muzeul Shanghai, care detine o colectie impresionanta de obiecte de arta datand din antichitate, este un alt punct de interes pe itinerarul nostru. Pentru a vedea spiritul Shanghaiul modern, facem o incursiune in vechiul cartier Tianzifang, unde vechile constructii au fost transformte intr-un centru modern al artei. Un alt loc ce nu trebuie ratat este The Bund, de unde vom putea vedea panorama de zgarie- norilor a Shanghai-ului. Cazare in Shanghai.


  China

 12. Shanghai – Plecare

  Zi libera pentru shopping si explorare pe cont propriu a orasului. Seara ne transferam la aeroport pentru zborul care ne va duce la Bucuresti.


  China

 13. Bucuresti

  Sosire la Bucuresti.


  China

 • Servicii incluse

  • Transport cu trenul, avionul si autocarul pe circuit conform programului
  • 7 nopti cazare la hoteluri de 4* si 3 nopti cazare pe vas croaziera 5
  • Demipensiune in Beijing, Xi’an si Shanghai si pensiune completa pe vasul de croaziera
  • Vizite si intrari la obiectivele turistice mentionate in program
  • Ghid local pentru vizite
  • Insotitor din partea agentiei
 • Servicii neincluse

  • Biletele de avion. Tarif informativ – 800 euro
  • Taxa de viza si procesare acte = 70 euro
  • Bacsis pentru soferi si ghizi locali = 45 euro, se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in tara de destinatie
  • Asigurarea medicala de calatorie
  • Asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie
Acte necesare pentru obtinerea vizei:

Formularul pentru viza completat, pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei si o copie a acestuia / o fotografie tip pasaport.

Observatii:

 • Oferta este valabila in limita locurilor disponibile
 • Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective
 • In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente momentului la care s-a aplicat pentru viza
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de Ministerul de resort al tarii de destinatie
 • Taxele de aeroport si taxa de viza pot fi modificate de agentie in situatia impunerii acestui lucru de catre compania aeriana, respectiv Ambasada tarii de destinatie
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare
 • Oferta a fost calculata pe baza paritatii EUR/USD; in situatia modificarii cu mai mult de 2% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful
 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
 • Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor (cu minim 15 zile inainte de data plecarii)
 • Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua
Nota:

Preturile se modifica in functie de disponibilitatile pe curse in momentul rezervarii biletelor de avion.

Rezerva vacanta

Recomandat pentru:
 • Familii
 • Cupluri
 • Grupuri de prieteni