Aboneaza-te la newsletter

MEXIC

Friendtrips of a Lifetime FriendTrip printre misterele ascunse din Mexic

Pret
de la 2479 Euro / Persoana / Loc in camera dubla

de la 435 Euro / Supliment Camera Single
Data
25 Octombrie 2015
Minim
20 persoane

Rezerva vacanta

 1. Plecare din Bucuresti. Sosire la Mexico City

  Intalnire cu conducatorul de grup pe aeroportul Otopeni si imbarcare in zborul spre Mexico City. Sosire pe aeroportul din Mexico City, unde suntem intampinati de catre reprezentantul local care ne conduce la hotel si ne ajuta cu formalitatile de cazare.


  Mexic

 2. Mexico City

  Facem turul orasului Mexico City, concentrandu-ne asupra zonei Zocalo. Vizitam Catedrala Metropolitana, construita in secolul al XVIII – lea si Palatul National, unde vedem faimoasele picture murale realizate de catre Diego Rivera. Dupa amiaza vizitam Muzeul de Antropologie, considerat cel mai bun muzeu de acest tip, ce contine o vasta colectie de artefacte ce dateaza din perioada anterioara colonizarii spaniole. Cazare in Mexico City.


  Mexic

 3. Mexico City

  Facem o excursie de o zi la “Piata celor 3 culturi”, locatie ce este cunoscuta sub acest nume datorita existentei in acesta zona a ruinelor unui templul Aztec, bisericii construite de catre conqistadorii spanioli si a locuintelor moderne ridicate in ultimii ani. Vizitam Catedrala Guadalupe, cel mai important lacas de cult din Mexic si un loc de pelerinaj pentru crestinii din America Latina. Apoi vizitam Piramidele de la Teotihuacan, considerate drept unele dintre cele mai importante vestigii ale Imperiului Aztec, unde vedem Piramida Soarelui si Piramida Lunii, Templu Quetzatcoatl si “Drumul Mortilor”. De asemenea vizitam muzeul ce se regaseste aici. Cazare in Mexico City.


  Mexic

 4. Mexico City

  Excursie de o zi la Cuernavaca si Taxco, orasul “Primaverii Eterne”, unde se afla palatul de vara al conqistadorului spaniol Herman Cortes. Vizitam Catedrala din Cuernavaca, cea mai veche catedrala din America Centrala. Mergem mai departe spre orasul minier Taxco, inclus in patrimonial national, si care este un centru al fabricarii de bijuterii de argint. Masinilor nu le este permis accesul in centrul orasului asa ca ne vom plimba pe jos pe incantatoarele strazi de piatra cubica. Vizitam Biserica Sfanta Prisca din piata centrala, care este un simbol al orasului. Cazare in Mexico City.


  Mexic

 5. Mexico City – Merida

  Dimineata ne transferam la aeroport pentru zborul spre Merida. Sosire si transfer la hotel. Merida este capitala statului Yucathan si cel mai mare oras al peninsulei. Orasul a fost fondat de catre Spaniard Francisco peste ruinele unui oras maias. Timp liber la dispozitie. Cazare in Merida.


  Mexic

 6. Merida

  Excursie de o zi la Kabah si Uxmal, doua situri arheologice unde se regasesc marturii ale civilizatiei maia. La Kabah vizitam un monument impresionant, Palatul Mastilor, o constructie a carei fatada este acoperita de 300 de mastile reprezentandu-l pe Chac, zeul ploii sau Sarpele din Cer. Apoi mergem sa vizitam ruinele de la Uxmal unde vedem Piramida Magicianului, Nunnery quadrangle, Casa Testoaselor si Palatul Guvernatorului. Cazare la Merida.


  Mexic

 7. Merida

  Excursie de o zi la Celestun, un mic oras pescaresc situate pe o fasie de pamant ce desparte raul Esperanza de Golf. Satul este situat in mijlocul unei rezervatii naturale ce adaposteste cea mai mare colonie de flamingo roz. Cazare in Merida.


  Mexic

 8. Merida – Cancun

  Drumul de la Merida la Cancun trece pe langa Chichen Itza, cel mai mare sit arheologic din Mexic. Ruinele sunt de fapt ruinele a doua orase. Primul oras a fost construit intre secolele VI – X de catre maiasi. Dupa declinul Imperiului Maia civilizatia tolteca si-a ridicat aici orasul. Vizitam Turnul Castillo ce are 365 de trepte care reprezinta zilele anului, 52 de panouri, pentru fiecare an din calendarul maias si 18 terase ce reprezinta numarul de luni dintr-un an. Langa acest monument se afla o curte sportiva, cea mai mare descoperita de acest fel. Sosire la Cancun si transfer la hotel pentru cazare.


  Mexic

 9. Cancun

  Zi libera in care stam la soare pe plaja din Cancun.


  Mexic

 10. Cancun

  Zi de relaxare in Cancun.


  Mexic

 11. Cancun

  Ne putem plimba prin statiune si ne bucuram de soare si apa cristalina.


  Mexic

 12. Plecare din Cancun

  Dimineata timp liber pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti.


  Mexic

 13. Bucuresti

  Sosire la Bucuresti.


  Mexic

 • Servicii incluse

  • Zborul international cu avionul conform programului
  • Transport cu avionul si autocarul conform programului
  • 11 nopti cazare la hoteluri de 5*
  • Demipensiune (mic dejun si cina)
  • Transport cu autocar local pe circuit
  • Vizite si intrari la obiectivele turistice
  • Ghid local pentru vizite
  • Insotitor roman de grup
 • Servicii neincluse

  • Bacsis pentru soferi si ghizi locali = 60 EUR, se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in tara de destinatie
  • Cheltuieli de natura personala
  • Asigurarea medicala de calatorie
  • Asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie
Pret
de la 2479 Euro / Persoana / Loc in camera dubla
Acte necesare pentru obtinerea vizei:

Nu este necesara viza.

Observatii:

 • Programul poate fi modificat in anumite conditii obiective respectand perioda, itinerariu si categoria serviciilor oferite initial.
 • In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente serviciilor comandate la momentul aplicarii pentru viza .
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de Ministerul de resort al tarii de destinatie
 • Taxele de aeroport si taxa de viza pot fi modificate de agentie in situatia impunerii acestui lucru de catre compania aeriana, respectiv Ambasada tarii de destinatie
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare.
 • Oferta a fost calculata pe baza paritatii eur/dolar; in situatia modificarii cu mai mult de 2% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.
 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor (cu minim 15 zile inainte de data plecarii)
 • Asezarea in autocarele locale se face in ordinea inscrieri, incepand cu bancheta a doua.
Nota:

Preturile se modifica in functie de disponibilitatile pe curse in momentul rezervarii biletelor de avion.

Rezerva vacanta

Recomandat pentru:
 • Familii
 • Cupluri
 • Grupuri de prieteni