Aboneaza-te la newsletter

VIETNAM

Friendtrips of a Lifetime FriendTrip Exotic in Vietnam – Cambogia – Thailanda

Pret
de la 2.420 Euro / Persoana / Loc in camera dubla
Minim
20 persoane

Rezerva vacanta

 1. Plecare din Bucuresti

  Intalnire la aeroportul “Henri Coanda” pentru imbarcare – destinatia Vietnam.


  vietnam_01

 2. Sosire la Saigon

  Sosire pe aeroportul din Saigon unde suntem intampinati de catre reprezentantul local care ne conduce la hotel si ne va ajuta cu formalitatile de cazare. Saigon, sau orasul Ho Chi Minh, are in spate peste 300 de ani de istorie si a fost cunoscut si sub denumirea de Perla orientului. Saigonul este un centru cultural, economic si educational si este un oras efervescent unde accente ale culturii occidentale au fuzionat cu Orientul. Cazare in Saigon.


  vietnam_02

 3. Saigon

  In aceasta dimineata vizitam tunelurile Cu Chi. Situate la marginea orasului Saigon si in imediata apropiere a bazei revolutionarilor, acestea au jucat un rol important in cele doua razboaie de dinainte de 1975. Cu Chi a fost un “sat subteran” cu un labirint de tuneluri intretesute avand o lungime de peste 200 km, construit de gherilele comuniste. Ne intoarcem in Ho Chi Minh unde vizitam Muzeul de Istorie, Palatul Reunificarii, Catedrala Notre Dame – una dintre cele mai frumoase si tipice de biserici franceze, vom putea admira si fotografia Posta Municipala din Saigon, o cladire tot in stil francez.

  Mergem cu autocarul pe bulevardul principal al orasului si vedem vechea Ambasada a Statelor Unite, Primaria, resedinta Primului Ministru, si Teatru Municipal. Avem timp pentru cumparaturi in Piata Ben Thanh, care este cea mai veche constructie din Saigon si un simbol al orasului. Cazare in Ho Chi Minh.


  vietnam_03

 4. Saigon – Raul Mekong – Can Tho

  Dimineata facem o excursie in Delta Mekong-ului. Mergem cu autocarul pana la Vinh Long, “Poarta catre Delta Mekong-ului’. Sosim la Vinh Long si ne imbarcam pentru excursia in Delta Mekong-ului unde vom fi capturati de frumusetea peisajului natural si vizitam piata plutitoare Cai Be si apoi insula Binh. Pe aceasta insula putem observa stilul de viata traditional vietnamez cu ateliere pentru fabricarea hartiei de orez sau bomboanelor de cocos, cu vechile case lacustre, cu ferme de orez si livezi. Traversam cursul inferior al raului cu feribotul pentru a ajunge la Can Tho. Sosire si transfer la hotel pentru cazare.


  vietnam_04

 5. Can Tho – Siem Reap

  Dimineata mergem la docuri pentru a ne imbarca pe o eleganta corabie traditionala si sa surprindem rasaritul de soare peste piata plutitoare Cai Rang. Plecam cu autocarul spre aeroportul din Saigon pentru zborul spre Siem Reap. Pe drum ne oprim la Pontonul Ninh Kieu, unde avem oportunitatea de a face fotografii uimitoare si apoi vizitam o casa construita in secolul al XIX-lea in stil baroc care a servit drept platou de filmare pentru filmul francez L’Amant. Sosire Siem Reap si transfer la hotel pentru cazare.


  vietnam_05

 6. Siem Reap

  Siem Reap – Leaganul civilizatiei Angkor. In cursul diminetii vizitam Muzeul National Angkor, unde aflam istoria fascinantului Imperiu khmer. Continuam turul si vizitam templele Banteay Srei si Ta Prohm. Cazare in Siem Reap.


  vietnam_06

 7. Siem Reap

  Petrecem aceasta zi explorand complexul Angkor. Vizitam Angkor Thom – “ Marele Oras”, cu Poarta Sudica, Templu Bayon, Templu Baphuon, Terasa Elefantilor, Terasa regelui lepros si Templu Phimean Akas sau Palatul Ceresc, un monument dedicat hinduismului. Dupa amiaza vizitam Angkor Wat, templu si mausoleul regelui Saryavarman al II-lea. Apoi vizitam Templu Phnom Bakheng. Seara cina speciala cu spectacol de dans Apsara. Cazare in Siem Reap.


  vietnam_07

 8. Siem Reap

  Continuam sa descoperim fascinanta lume a civilizatie kmer ascunsa de jungla cambogiana. Dupa amiaza facem o plimbare cu barca pe Lacul Tonle Sap, cel mai mare lac din Cambodgia si vedem satul plutitor. Cazare in Siem Reap.


  vietnam_08

 9. Siem Reap – Koh Chang

  Plecam dimineata cu autocarul din Siem Reap si mergem pe insula Koh Chang, in Thailanda. Sosire si transfer la hotel. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Cazare in Koh Chang.


  vietnam_09

 10. Koh Chang

  Petrecem aceasta zi pe minunata insula unde ne bucuram de apele cristaline si atmosfera linistita ce ne inconjoara sau putem opta pentru experienta unica – inot cu delfinii (optional cu rezervare in momentul inscrierii). Cazare in Koh Chang.


  vietnam_10

 11. Koh Chang

  Ne putem bucura in continuare de mare si soare sau optional o excursie care cuprinde plimbare cu elefantii prin jungla, vizita la o cascada din mijlocul junglei si pranz la un local dintr-un sat pescaresc. Cazare in Koh Chang.


  vietnam_01

 12. Koh Chang – Bangkok

  Plecam de pe insula cu feribotul si dupa ce ajungem pe continent ne continuam drumul cu autocarul spre Bangkok. Sosire si transfer la hotel pentru cazare.


  vietnam_02

 13. Bangkok

  Dimineata incepem cu un tur de oras incluzand vizita a trei dintre cele mai cunoscute temple din Bangkok (Templul de marmura, Templu lui Buddha de Aur si Templu lui Buddha culcat). Dupa amiaza vizitam Marele Palat si Templu lui Buddha de Smarald. La intoarcerea spre hotel vizitam un atelier unde putem urmari procesul de prelucrare al pietrelor pretioase si semipretioase aflate din belsug in Thailanda, de la zacamant la forma finala. Cazare in Bangkok.


  vietnam_03

 14. Bangkok

  Dupa micul dejun optional vizitam Piata Plutitoare Damnoem Saduak care este locul ideal de unde putem vedea modul de viata al locuitorilor Thailandei, cu casele traditionale si ritmul de viata agitat al barcilor pline ce se perinde pe canalele orasului. Apoi mergem intr-o scurta excursie la raul Kwai, unde vedem Podul peste raul Kwai si Muzeul Jeath. Seara cina cu spectacol de dans Siam Niramit, la Teatrul Siam Niramit.


  vietnam_04

 15. Bangkok

  Timp liber pentru shopping. Seara transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti.


  vietnam_05

 16. Sosire la Bucuresti.


  vietnam_07

 • Servicii incluse

  • transport cu avionul conform programului
  • transport cu autocarul, barca si feribotul conform programului
  • 13 nopti cazare la hoteluri de 4* conform programului
  • 13 mic dejun si 10 cina
  • vizite si intrari la obiectivele turistice mentionate in program
  • ghid local pentru vizite
  • insotitor roman de grup
 • Servicii neincluse

  • taxa de viza si procesare acte = 100 EUR
  • taxa viza Cambodgia = 25 USD platibili la sosirea pe aeroport
  • bacsis pentru soferi si ghizi locali = 60 EUR, se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in tara de destinatie
  • asigurarea medicala de calatorie
  • asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie
Pret
de la 2.420 Euro / Persoana / Loc in camera dubla
Nota:

Pentru grupuri intre 15 si 20 de persoane se percepe un supliment de 110 euro.
Pentru grupuri mai mici de 15 persoane se percepe un supliment de 275 euro.

 • Tarif euro/pers ( loc in camera dubla )
 • Supliment camera singla: 490 Euro

Rezerva vacanta