Aboneaza-te la newsletter

Quest city

Quest City

Descoperirea orasului – Descoperind abilitatile personale si dezvoltand sinergia echipei

Descoperirea si cunoastere unui oras altfel decat o simpla calatorie sau traseul zilnic de mers la birou si tranzitarea acelui oras.
In prima editie am descoperit orasul Rasnov, iar in urmatoarele orasele Brasov, Sibiu si Cluj Napoca. Astfel participantii au putut sa vada altfel partea turistica si istorica a localitatii in care ei lucreaza . A fost ca o vanatoare de comori ascunse iar la final toti participanti au spus ca nu le vine sa creada cate au descoperit.

De ce Quest City?

Pentru ca veti reusi sa descoperiti lucruri pe care nu le-ati vazut asa pana acum si ma refer atat la oras cat si la colegii cu care petreceti cel putin 8 ore/zi.
Poate a venit momentul sa ii vedeti si in alte ipostaze.

Ce sa descopar la „Quest City”? Doar nu imi stiu orasul? Ce mai am de vazut in Romania?

„Quest City” va duce dincolo de punctele turistice comune. Indiferent ca are loc la Brasov, Cluj, Bucuresti, Sibiu sau Rasnov, „Quest City” va gasi locatii pitoresti si interesante, care sa serveasca drept fundal pentru contruirea sinergiei din cadrul echipei dumneavoastra. Angajatii dumneavoastra vor putea sa vada si sa se fotografieze cu cele mai faimoase atractii locale dar si sa explorezecomori ascunse ale junglei urbane.
Chiar si in cele mai banale locatii, organizatorii „Quest City” pot organiza jocuri si activitati distractive si incitante care sa promoveze spiritul de echipa.
Cititi testimonialele noastre pentru a auzi cum alti participanti au putut descoperi orase noi si interesante, pline de istorie si frumusete sau chiar redescoperi orasul de bastina, care pare atat de familiar, de aceasta data, dintr-un alt unghi, de turist avizat, de concurent, de membru al unei echipe.
Evenimentele „Quest City” contin adeseori si probe caritabile, care promoveaza aspectul de CSR al companiei dumneavoastra si ii ajuta pe participanti sa realizeze ca actiuinile lor au un scop practic, de a-i ajuta efectiv pe locuitorii din zonele vizitate.

Contactati-ne pentru mai multe detalii cat si pentru a vedea cum se poate realiza un eveniment potrivit pentru compania dumneavoastra.