Aboneaza-te la newsletter

Wild, wild

Wild, wild

Infruntati „salbaticia” mai usor intr-o echipa, in aer liber, departe de stresul cotidian

Este un concept inovator de imbinare a dragostei de natura si munte cu descoperirea de competente noi si altfel de cunoastere a celor cu care lucrezi.
Am organizat pana in prezent 4 editii de “WILD,WILD” la care au participat in medie 24 de persoane.

De ce Wild Wild?

Scopul Wild Wild este sa ajute la formarea spiritului de echipa prin participarea la activitatii comune.
De ce ? – Deoarece€œ Ne jucam pentru a invata sa traim: Spirit de echipa: Competitie, intrecere si buna dispozitie.
Acest modul de Team-building presupune un traseu montan presarat de lucruri pe care participantii vor trebui sa le descopere.
O data ajunsi la cabana vor urma jocuri si activitatii care vor scoate la iveala tot ce este mai bun in fiecare dintre ei…

Cat de „Wild” este „Wild, Wild”?

„Wild, Wild” poate fi atat de „salbatic” pe cat va doriti si se potriveste specificului companiei si angajatilor dumneavoastra. Fiecare eveniment are loc in alte locatii din Muntii Romaniei. Zonele sunt alese in functie de localizarea clientului, buget si capacitatile fizice si experienta participantilor. Toate locatiile se afla in locuri linistite si inverzite, cu peisaje pitoresti, iar probele propun vizitarea a diverse puncte de interes din zona, unele ignorate adeseori de catre turistii obisnuiti.
Traseele folosite sunt pitoresti, cu grade diverse de dificultate, dar sunt usor practicabile, bine circulate si ofera siguranta maxima.
Cazarea se face in cabane incalzite, cu apa curenta si acces la curent.
Evenimentele „Wild, Wild” contin adeseori si probe caritabile, care promoveaza aspectul de CSR al companiei dumneavoastra si ii ajuta pe participanti sa realizeze ca actiuinile lor au un scop practic, de a proteja mediul si natura. Dupa ce invata in cursul „Wild, Wild” sa aprecieze natura, abilitatile proprii si puterea echipei, participantii vor invata si cum sa cultive si protejeze aceste valori.

Contactati-ne pentru mai multe detalii cat si pentru a vedea cum se poate realiza un eveniment potrivit pentru compania dumneavoastra.