BUSINESS
TRAVEL

DAM VALOARE
CALATORIILOR SI
EVENIMENTELOR TALE

Punem peste 18 ani de experienta in beneficiul succesului tau, oferind servicii complete si integrate pentru calatorii de afaceri, organizare evenimente si vacante personalizate pentru angajatii si partenerii tai.

Concepute de profesionisti pentru profesionisti, serviciile pe care agentia de turism Wens Travel le ofera celor peste 10.000 de clienti activi in toata Romania reprezinta garantia unui parteneriat real, la preturi competitive si de o calitate ireprosabila, asigurand astfel succesul calatoriei, evenimentului sau vacantei dorite.

BUSINESS
FRIENDTRIP

Calatoriile business nu inseamna griji, oboseala, inghesuiala si bugete depasite. Redefinim conceptul de business travel, oferindu-ti servicii complet personalizate businessului tau, pentru ca tu sa poti sa te concentrezi pe ceea ce este cu adevarat important succesul calatoriei tale de afaceri.

Timpul este cel mai important capital in business, iar pentru a ne asigura ca tu il poti exploata cat mai eficient, ne-am format serviciile astfel incat sa putem raspunde cu maxima flexibilitate si rapiditate nevoilor tale.

CU BUSINESS
FRIENDTRIP

AI LA DISPOZITIE

 • sistem integrat de rezervari hoteliere si bilete de avion
 • tarife corporate pentru hoteluri din peste 130 de tari
 • tarife hoteliere negociate
 • managementului calatoriei, inclusiv optimizarea bugetului si a cashflow-ului
 • transfer aeroport-hotel, rent-a-car, asigurari de sanatate, rezervari bilete evenimente, etc
 • asistenta si consiliere non-stop
 • tarife negociate si alternative in timp real
 • un Travel Professional dedicat tie si nevoilor tale

Placerea calatoriilor
business

Calatorim impreuna

EVENIMENTE
CORPORATE

Servicii complete pentru organizarea de lansari de produse, intalniri de management, congrese, conferinte si multe altele.
Stim ca reputatia business-ului tau este cartea ta de vizita.

Pentru a te ajuta sa dezvolti o imagine solida si un nume puternic, organizam evenimente corporate cu un focus clar pe profilul brandului si pe nevoile afacerii tale. Folosind cele mai competitive instrumente disponibile, conceptualizam si implementam solutii eficiente, perfect adaptate planurilor tale.

IMPREUNA CU
WENS CORPORATE
EVENTS

BENEFICIEZI DE

 • servicii complete pentru organizarea petrecerilor aniversare, lansari de produse, intalniri de management, congrese, conferinte si multe altele
 • un brief, concept creativ si plan, perfect adaptate obiectivelor companiei tale
 • crearea si dezvoltarea conceptului de eveniment
 • implementarea conceptului de eveniment realizata de o echipa Wens Travel dedicata pe toata durata derularii evenimentului
 • administrarea logistica, mentinerea legaturii cu furnizorii, supervizarea realizarii materialelor de suport
 • coordonarea si monitorizarea parametrilor evenimentului si evaluarea generala post eveniment

Doriti sa discutam despre
urmatorul dumneavoastra eveniment? Perfect!

sau completati un formular specific accesand butonul de mai jos

Succesul
evenimentului tau

Vreau un eveniment

CORPORATE
TEAMBUILDINGS

Concepem si implementam evenimente corporative inovatoare si programe de team building personalizate pentru cultura organizationala a clientilor si nevoile angajatilor. Ne place sa oferim acele experiente speciale despre care oamenii din companie sa-si aminteasca mereu cu drag pentru ca o astfel de atmosfera va ajuta intreaba organizatie sa creasca in colegialitate, productivitate si, in cele din urma, profitabilitate.

Oferim pe tot parcursul anului o multime de evenimente de team building variate, activitati in aer liber, jocuri si idei de recreere intr-un mediu placut, informal. Concursul si infruntarea provocarilor in aer curat va ajuta sa incurajati emotii pozitive si sa reduceti nivelul de stres.

EVENIMENTE
CORPORATE

QUEST
CITY
Quest City – Descoperirea orasului – Descoperind abilitatile personale si dezvoltand sinergia echipei

Descoperirea si cunoastere unui oras altfel decat o simpla calatorie sau traseul zilnic de mers la birou si tranzitarea acelui oras.

Detalii

WILD,
WILD
Wild, Wild – Infruntati „salbaticia” mai usor intr-o echipa, in aer liber, departe de stresul cotidian

Este un concept inovator de imbinare a dragostei de natura si munte cu descoperirea de competente noi si altfel de cunoastere a celor cu care lucrezi.

Detalii

Teambuilding
corporate

Vreau si eu